Παρουσιάζοντας τους σπόρους Sacha Inches, οι οποίοι αποτελούν μία από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ταυτόχρονα, είναι πολύ θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.Οι σπόροι Sacha inchi συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης.Οι σπόροι Sacha Inchi περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία, σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα, συμβάλλει στο ακτινοβόλο δέρμα, τα βελούδινα μαλλιά και τα υγιή νύχια. Οδηγιές Χρήσης: Χρησιμοποιούνται συχνά σε δίαιτες για απώλεια βάρους, επειδή καταστέλλουν την πείνα. Μια μεγάλη τραγανή προσθήκη...
Το έλαιο Sasha Inchi εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Sasha Inchi, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα χρήσιμα για τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς - Ωμέγα-3, Ωμέγα-6 και Ωμέγα-9. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης των μαλλιών Οδηγιές Χρήσης: Το λάδι Sasha inch δεν είναι κατάλληλο για θερμική επεξεργασία, οπότε μπορείτε να το προσθέσετε σε κρύες σάλτσες, πιάτα και σαλάτες.Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος ή των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε το λάδι ως βάση για σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Ενέργεια (kJ/kcal) 3700/900 Λιπαρά(g) 100 - εκ...
Ακαταμάχητη γεύση και άρωμα σοκολάτας.Το βούτυρο κακάο (Theobroma) είναι ένα φυτικό έλαιο που βγαίνει με την πίεση των κόκκων κακάο. Οι ακατέργαστου κόκκοι κακάο ζυμώνται (μαζί με τα περιβλήματα), ξηραίνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να σχηματίσουν μια μάζα κακάο. Στην συνέχεια συμπιέζεται για να εξαχθεί βούτυρο κακάο. Το προϊόν το οποίο μένει μετά από αυτήν την επεξεργασία, αλέθεται μέχρι να γινε σαν πούδρα και προκύπτει το κακάο σε σκόνη. Αυτά είναι τα δύο κύρια συστατικά για την παρασκευή σοκολάτας. Το ακατέργαστο βούτυρο κακάο πιέζεται σε χαμηλή θερμοκρασία, αυτό του επιτρέπει να διατηρεί τα πολύτιμα συστατικά του. Το βούτυρο κακάο...
Η αλοιφή κακάο από το Περού, της Dragon superfoods είναι φτιαγμένη από ολόκληρους κόκκους κακάο. Μια από τις πλουσιότερες πηγές μαγνησίου στην φύση, και πηγή σιδήρου και ινών. Το κακάο είναι ένα από τα πλουσιότερα αντιοξειδωτικά τρόφιμα στον κόσμο. Περιέχει ισχυρά φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και ανόργανα άλατα. Οι ουσίες φαινυλαιθυλαμίνη και αντιανταμίδη είναι υπεύθυνες για την καλή μας διάθεση και στο να είμαστε φορτισμένοι με θετική ενέργεια.Η αλοιφή κακάο είναι ιδανική για την παρασκευή γλυκών σοκολάτας που δεν χρειάζονται ψήσιμο . Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βούτυρο κακάο η άλλο έλαιο, καθώς οι κόκκοι κακάο είναι αλεσμένοι ολόκληροι και διατηρούν...
Παρουσιάζοντας τους σπόρους Sacha Inchi, οι οποίοι αποτελούν μία από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ταυτόχρονα, είναι πολύ θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.Οι σπόροι Sacha Inchi συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης.Οι σπόροι Sacha Inchi περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία, σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα, συμβάλλει στο ακτινοβόλο δέρμα, τα βελούδινα μαλλιά και τα υγιή νύχια.α, ενώ καθαρίζει τα νεφρά, το συκώτι, τη χολή και αυξάνει τον αιματοκρίτη. Οδηγιές Χρήσης: Χρησιμοποιούνται συχνά σε...
Οι ανθοκυανίνες είναι ένα είδος φλαβονοειδών που δίνουν το χαρακτηριστικό κόκκινο, μπλε και μωβ χρώμα σε διάφορα είδη φρούτων, λαχανικών και λουλουδιών. Οι ανθοκυανίνες είναι γνωστές και καταγεγραμμένες πολυφαινολικές (αντιοξειδωτικές) ενώσεις, οι οποίες έχουν πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η πρόληψη του σχηματισμού ελευθέρων ριζών, η ανάπλαση των ιστών και η αντιφλεγμονώδης δράση τους.Το Μωβ Καλαμπόκι θεωρείται ότι έχει υψηλότερη αντιοξειδωτική δράση και από τα μούρα, καθιστώντας τα μία από τις πιο συναρπαστικές σούπερ τροφές της εποχής μας. Οδηγιές Χρήσης: 1-2 κουταλάκι του γλυκού την ημέρα. Μπορείτε να τη διαλύσετε στο νερό, smoothies, φυτικά ροφήματα, γιαούρτι, σάλτσες, ντρέσινγκ, μούσλι...
Η σκόνη Μάτσα προέρχεται από τα πράσινα φύλλα του φυτού Camellia Sinensis, τα οποία αποξηραίνονται και εν συνεχεία αλέθονται αργά ανάμεσα σε πέτρες γρανίτη, έως ότου γίνουν πούδρα. Έτσι, αποδίδεται μια πολύ λεπτή σκόνη τσαγιού με ζωντανό πράσινο χρώμα και ελαφρώς γλυκιά, πλούσια, αλλά απαλή γεύση.Το Μάτσα είναι γνωστό και απολαμβάνεται εδώ και αιώνες. Αποτελεί μέρος της Ιαπωνικής τελετής τσαγιού για πάνω από 900 χρόνια, ενώ χρησιμοποιείται επίσης από τους Βουδιστές μοναχούς κατά τις μεγάλες περιόδους του διαλογισμού.Οφέλη του Matcha Υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα Δίνει ώθηση στο μεταβολισμό Βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση Χαλαρώνει...