Παρουσιάζοντας τους σπόρους Sacha Inches, οι οποίοι αποτελούν μία από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικά χρήσιμο για τη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ταυτόχρονα, είναι πολύ θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.Οι σπόροι Sacha inchi συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερίνης.Οι σπόροι Sacha Inchi περιέχουν βιταμίνη Ε, η οποία, σε συνδυασμό με λιπαρά οξέα, συμβάλλει στο ακτινοβόλο δέρμα, τα βελούδινα μαλλιά και τα υγιή νύχια. Οδηγιές Χρήσης: Χρησιμοποιούνται συχνά σε δίαιτες για απώλεια βάρους, επειδή καταστέλλουν την πείνα. Μια μεγάλη τραγανή προσθήκη...
Το Shatavari (Asparagus racemosus) είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα στην Αγιουρβέδα.Το Shatavari πήρε το όνομά του λόγω της εκπληκτικής του επίδρασης στο γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και της ικανότητάς του να αποκαθιστά την ισορροπία σε δυσαρμονικές καταστάσεις - από τα σανσκριτικά, το Shatavari σημαίνει "Αυτός που έχει εκατό συζύγους". Η σκόνη, που παρασκευάζεται από τις ρίζες του φυτού, περιέχει σαπωνίνες, στεροειδείς γλυκοζίτες, φλαβονοειδή, φυτοοιστρογόνα και άλλα.Παραδοσιακά, το Shatavari έχει χρησιμοποιηθεί για την εναρμόνιση και την υποστήριξη φυσιολογικών ορμονικών και αναπαραγωγικών λειτουργιών. Το Shatavari εξισορροπεί κυρίως το dosha pita. Αποτελούμενο από φωτιά και νερό, το dosha pita είναι υπεύθυνο για...
Bio Husk Fiber - φυσικές ίνες, πολύ υγροσκοπικές. Λαμβάνονται με νερό πριν από τα γεύματα, αυξάνουν τον όγκο τους, έχουν ευεργετική επίδραση στις φυσιολογικές λειτουργίες του εντερικού συστήματος. Η επαρκής πρόσληψη φυτικών ινών είναι σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και επηρεάζει την πεπτική διαδικασία.Το Natural Husky Fiber (Psyllium Husk) είναι ένα κέλυφος των σπόρων του φυτού Plantago ovata, καταγωγής Ινδίας, Μπαγκλαντές και Πακιστάν. Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων ινών. Όταν αναμιγνύονται με νερό, αυξάνονται σε όγκο και γίνονται κολλώδη. Οι ίνες στην καθημερινή ζωή είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς σχετίζεται με τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος, το...
Το βιολογικό Ayurveda trifala, που μεταφράζεται ως "τρία φρούτα" είναι ένας συνδυασμός Αγιουρβέδα από τρία αποξηραμένα φρούτα - αμαλάκι, bibhitaki και haritaki. Στην επιστήμη της Αγιουρβέδα, το Trifala επηρεάζει και τις τρεις ντοσά - vata, pita και kafa και περιέχει πέντε απο τις 6 γεύσεις (εκτός από αλμυρές). Αγιουρβεδικός συνδυασμός με φροντίδα για το πεπτικό σύστημα - υποστηρίζει τις φυσιολογικές λειτουργίες της πέψης και του καθαρισμού του συστήματος. Οδηγιές Χρήσης: Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού Trifala σε ζεστό (όχι ζεστό) νερό. Ανακατέψτε, αφήστε το νερό να κρυώσει και πιείτε. Πάρτε το πρωί ή το βράδυ, πριν ή μετά τα γεύματα....
Το έλαιο Sasha Inchi εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Sasha Inchi, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα χρήσιμα για τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς - Ωμέγα-3, Ωμέγα-6 και Ωμέγα-9. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης των μαλλιών Οδηγιές Χρήσης: Το λάδι Sasha inch δεν είναι κατάλληλο για θερμική επεξεργασία, οπότε μπορείτε να το προσθέσετε σε κρύες σάλτσες, πιάτα και σαλάτες.Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος ή των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε το λάδι ως βάση για σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Ενέργεια (kJ/kcal) 3700/900 Λιπαρά(g) 100 - εκ...
ΝΕΑ συνταγή! ΔΕΝ προστέθηκε ζάχαρη γλυκαντική με ερυθριτόλη! Η ερυθριτόλη είναι ένα γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, επομένως είναι δημοφιλές ως προϊόν 0 θερμίδων. Στην πραγματικότητα, κάθε τροφή περιέχει θερμίδες που προέρχονται από διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Σημειώστε ότι η ερυθριτόλη δεν περιέχει σάκχαρα. Δηλαδή Είναι ένα γλυκαντικό, μια εναλλακτική λύση στη ζάχαρη με 0 σάκχαρα. Παρόλο που η ερυθριτόλη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, η σωστή μάρκα είναι ΟΧΙ σάκχαρα. Η ίδια η ερυθριτόλη διεγείρει τους αισθητήρες για γλυκά και έτσι δίνει μια αίσθηση γλυκύτητας, και μετά τη χρήση του δεν μεταβολίζεται, αλλά εκκρίνεται από το σώμα, οπότε απορροφώνται 0 θερμίδες....
ΝΕΑ συνταγή! ΔΕΝ προστέθηκε ζάχαρη γλυκαντική με ερυθριτόλη! Η ερυθριτόλη είναι ένα γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, επομένως είναι δημοφιλές ως προϊόν 0 θερμίδων. Στην πραγματικότητα, κάθε τροφή περιέχει θερμίδες που προέρχονται από διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Σημειώστε ότι η ερυθριτόλη δεν περιέχει σάκχαρα. Δηλαδή Είναι ένα γλυκαντικό, μια εναλλακτική λύση στη ζάχαρη με 0 σάκχαρα. Παρόλο που η ερυθριτόλη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, η σωστή μάρκα είναι ΟΧΙ σάκχαρα. Η ίδια η ερυθριτόλη διεγείρει τους αισθητήρες για γλυκά και έτσι δίνει μια αίσθηση γλυκύτητας, και μετά τη χρήση του δεν μεταβολίζεται, αλλά εκκρίνεται από το σώμα, οπότε απορροφώνται 0 θερμίδες....
ΝΕΑ συνταγή! ΔΕΝ προστέθηκε ζάχαρη γλυκαντική με ερυθριτόλη! Η ερυθριτόλη είναι ένα γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, επομένως είναι δημοφιλές ως προϊόν 0 θερμίδων. Στην πραγματικότητα, κάθε τροφή περιέχει θερμίδες που προέρχονται από διαφορετικά θρεπτικά συστατικά. Σημειώστε ότι η ερυθριτόλη δεν περιέχει σάκχαρα. Δηλαδή Είναι ένα γλυκαντικό, μια εναλλακτική λύση στη ζάχαρη με 0 σάκχαρα. Παρόλο που η ερυθριτόλη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντικό χωρίς θερμίδες, η σωστή μάρκα είναι ΟΧΙ σάκχαρα. Η ίδια η ερυθριτόλη διεγείρει τους αισθητήρες για γλυκά και έτσι δίνει μια αίσθηση γλυκύτητας, και μετά τη χρήση του δεν μεταβολίζεται, αλλά εκκρίνεται από το σώμα, οπότε απορροφώνται 0 θερμίδες....
Η πρωτεΐνη σπόρου κολοκύθας Dragon Superfoods λαμβάνεται από οργανικούς σπόρους κολοκύθας με ήπιες μεθόδους. Λαμβάνεται μια φαρμακευτική πρωτεΐνη για πέψη, η οποία έχει διατηρήσει την ανόργανη σύνθεση και ένα μεγάλο μέρος των θρεπτικών ουσιών του σπόρου κολοκύθας. Προτιμάται λόγω της φυσικής περιεκτικότητας σε ψευδάργυρο και μαγνήσιο και ωμέγα λιπαρά οξέα. Γιατί πρωτεΐνη σπόρων κολοκύθας;Οι σπόροι κολοκύθας αποτιμώνται για την περιεκτικότητα σε μέταλλα όπως ψευδάργυρος και μαγνήσιο, βιταμίνη Ε και ωμέγα λιπαρά οξέα. Η πρωτεΐνη λαμβάνεται με ήπιες διεργασίες μετά την εκχύλιση λίπους, η οποία πιστεύεται ότι διατηρεί μεγάλο μέρος της θρεπτικής αξίας των σπόρων. Ένα πλεονέκτημα της φυτικής πρωτεΐνης σπόρου...