Ακαταμάχητη γεύση και άρωμα σοκολάτας.Το βούτυρο κακάο (Theobroma) είναι ένα φυτικό έλαιο που βγαίνει με την πίεση των κόκκων κακάο. Οι ακατέργαστου κόκκοι κακάο ζυμώνται (μαζί με τα περιβλήματα), ξηραίνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να σχηματίσουν μια μάζα κακάο. Στην συνέχεια συμπιέζεται για να εξαχθεί βούτυρο κακάο. Το προϊόν το οποίο μένει μετά από αυτήν την επεξεργασία, αλέθεται μέχρι να γινε σαν πούδρα και προκύπτει το κακάο σε σκόνη. Αυτά είναι τα δύο κύρια συστατικά για την παρασκευή σοκολάτας. Το ακατέργαστο βούτυρο κακάο πιέζεται σε χαμηλή θερμοκρασία, αυτό του επιτρέπει να διατηρεί τα πολύτιμα συστατικά του. Το βούτυρο κακάο...
Το έλαιο Sasha Inchi εξάγεται από τους σπόρους του φυτού Sasha Inchi, το οποίο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα χρήσιμα για τη λειτουργία του εγκεφάλου και της καρδιάς - Ωμέγα-3, Ωμέγα-6 και Ωμέγα-9. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση και την αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης των μαλλιών Οδηγιές Χρήσης: Το λάδι Sasha inch δεν είναι κατάλληλο για θερμική επεξεργασία, οπότε μπορείτε να το προσθέσετε σε κρύες σάλτσες, πιάτα και σαλάτες.Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος ή των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε το λάδι ως βάση για σπιτικές μάσκες ομορφιάς. Ενέργεια (kJ/kcal) 3700/900 Λιπαρά(g) 100 - εκ...