Το Chlorella είναι ένα μονοκύτταρο μπλε-πράσινο άλγη (Clorella pyrenoidosa) που προέρχεται από ένα νησί στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Το κύτταρο chlorella έχει ένα ισχυρό τοίχωμα, το οποίο σπάει από μια ειδική τεχνολογία που διατηρεί τα θρεπτικά του συστατικά.Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το chlorella είναι πλούσιο σε σημαντική ποσότητα χλωροφύλλης, την πράσινη χρωστική ουσία που διαθέτει κάθε φυτό φωτοσυνθετικό κύτταρο. Τα φυτά το χρησιμοποιούν για να συσσωρεύσουν τη δύναμη του ήλιου.Η χλωροφύλλη είναι σημαντική για την υγεία και την υποστήριξη της ζωής. Συνιστάται να το παίρνετε καθημερινά μέσω του φαγητού μας.Το Chlorella περιέχει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης. Όταν στεγνώσει, η...
Η χλωρέλλα είναι μια μονοκύτταρη άλγη (φύκι του γλυκού νερού) που περιέχει στην σύνθεση της τις πράσινες φωτοσυνθετικές χρωστικές χλωροφύλλη-α και-β στους χλωροπλάστες της. Μέσω της φωτοσύνθεσης, πολλαπλασιάζει γρήγορα, απαιτώντας μόνο διοξείδιο του άνθρακα, νερό, ηλιακό φως, και μία μικρή ποσότητα ανόργανων συστατικών ώστε να αναπαραχθεί.Λαμβάνοντας κανείς χλωρέλλα μπορεί να λάβει ταυτόχρονα μια σειρά από βιταμίνες A,C,B1,B2,B5,B6,B12,ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, χλωροφύλλη, φυτικές ίνες και μια πλειάδα άλλων θρεπτικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων αντιοξειδωτικών ουσιών και αμινοξέων, όλα απαραίτητα για τον οργανισμό.Πρόκειται για μία διατροφική βόμβα η οποία τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλει στην φυσιολογική κυταρική ανάπτυξη.Έρευνες παρόλα αυτά έχουν δείξει ότι...
Η παρασκευή των αγιουρβεδικών ζεστών ροφημάτων διαφέρει από τα κλασικά αφεψήματα από βότανα, τα οποία είναι βραστά ή στον ατμό. Το κονιοποιημένο φυτικό μείγμα ή «τσούρνα» λαμβάνεται απευθείας, διαλύεται σε υγρό. Σε αντίθεση με τα διαλυτά κοκκοποιημένα ποτά, όπου οι πρώτες ύλες παρασκευάζονται σε χημικό διάλυμα, τα καθαρά ποτά Amla περιέχουν 100% φυσικά ακατέργαστα συστατικά χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά. Αυτός είναι ο λόγος που το λεπτοαλεσμένο μείγμα δεν διαλύεται ποτέ πλήρως στο υγρό. Ο μοναδικός συνδυασμός φρούτων, υπερτροφών, μπαχαρικών και βοτάνων περιχύνεται με ζεστό νερό και πίνεται χωρίς να στραγγίξει, προσθέτοντας μια κουταλιά μέλι εάν επιθυμείτε. Στην Αγιουρβέδα, το μέλι...