Το Lucuma είναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Έχει άφθονη περιεκτικότητα σε βητα-καροτίνη, νιασίνη, σίδηρο και σημαντικά επίπεδα ασβεστίου και φώσφορου. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν λίπος μέσω χαμηλής θερμιδικής δίαιτας, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβήτη ή θέλουν να προσδώσουν γλυκύτητα με αυξημένη θρεπτική αξία. Η γεύση του είναι γλυκιά και κρεμώδης ενώ θυμίζει σφένδαμο.Η φυσική γλυκύτητα και ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης (GI 25) το κάνουν άριστο εναλλακτικό γλυκαντικό που απελευθερώνει ενέργεια αργά χωρίς να προκαλεί απότομη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Οδηγιές Χρήσης:
Η σκόνη Lucuma μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε ρόφημα, smoothie κ.α.
Η σκόνη Μεσκίτη είναι το χαρούπι της Αμερικής! Προσθέτει βάθος και αναδεικνύει οποιαδήποτε συνταγή, αλμυρή ή γλυκιά. Έχει πικάντικη, γλυκιά, καρυδένια γεύση που θυμίζει καραμέλα και ινδική καρύδα αλλά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI 25). Προέρχεται από ώριμους λοβούς σπόρων του δέντρου Mesquite οι οποίοι αποξηραίνονται και αλέθονται μέχρι να γίνουν ένα λεπτής υφής άλευρο.Το πιο σημαντικό, η σκόνη Μεσκίτη περιέχει καλές ποσότητες μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βιοδιαθέσιμης πρωτεΐνης, αμονοξέων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Λόγω των θρεπτικών στοιχείων που περιέχει θεωρείται πως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει αντιμυκητιακές ιδιότητες, καθαρισμό του πεπτικού συστήματος, αποτροπή πονοκεφάλων και ημικρανιών.Ο Μεσκίτης δεν περιέχει...
Το νέκταρ καρύδας Dragon Superfoods παρασκευάζεται από το χυμό των λουλουδιών των φοινικών καρύδας.Εξάγεται με το χέρι από αγρότες σε μικρούς συνεταιρισμούς στην Ινδονησία. Το νέκταρ υφίσταται ελάχιστη επεξεργασία, η οποία διατηρεί τα χρήσιμα θρεπτικά συστατικά του. Η ελαφριά γεύση καραμέλας αυτού του γλυκαντικού είναι κατάλληλη για όλους τους μαγειρικούς σκοπούς.
Συστατικά:
Νέκταρ Kαρύδας*
* από βιολογική παραγωγή
Η γλυκόριζα είναι η ρίζα του φυτού Glycyrrhiza glabra. Είναι ένα είδος φυτού από την οικογένεια των οσπρίων, που διανέμεται στη Νότια Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, έχει μακρά ιστορία στον ασιατικό πολιτισμό, αναπτύσσεται καλύτερα στις κοιλάδες της Ινδίας, του Ιράν, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Η γλυκόριζα έχει διαφορετική γλυκύτητα από τη ζάχαρη και αφήνει μια γλυκιά επίγευση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Οδηγιές Χρήσης:
Από 1 έως 5 γραμμάρια ανά ημέρα σκόνη γλυκόριζας διαλυμένη σε ζεστό νερό.
Συστατικά:
Γλυκόριζα σε Σκόνη*
* από βιολογική παραγωγή