Ακαταμάχητη γεύση και άρωμα σοκολάτας.Το βούτυρο κακάο (Theobroma) είναι ένα φυτικό έλαιο που βγαίνει με την πίεση των κόκκων κακάο. Οι ακατέργαστου κόκκοι κακάο ζυμώνται (μαζί με τα περιβλήματα), ξηραίνονται και στην συνέχεια αλέθονται για να σχηματίσουν μια μάζα κακάο. Στην συνέχεια συμπιέζεται για να εξαχθεί βούτυρο κακάο. Το προϊόν το οποίο μένει μετά από αυτήν την επεξεργασία, αλέθεται μέχρι να γινε σαν πούδρα και προκύπτει το κακάο σε σκόνη. Αυτά είναι τα δύο κύρια συστατικά για την παρασκευή σοκολάτας. Το ακατέργαστο βούτυρο κακάο πιέζεται σε χαμηλή θερμοκρασία, αυτό του επιτρέπει να διατηρεί τα πολύτιμα συστατικά του. Το βούτυρο κακάο...
Η αλοιφή κακάο από το Περού, της Dragon superfoods είναι φτιαγμένη από ολόκληρους κόκκους κακάο. Μια από τις πλουσιότερες πηγές μαγνησίου στην φύση, και πηγή σιδήρου και ινών. Το κακάο είναι ένα από τα πλουσιότερα αντιοξειδωτικά τρόφιμα στον κόσμο. Περιέχει ισχυρά φλαβονοειδή, πολυφαινόλες και ανόργανα άλατα. Οι ουσίες φαινυλαιθυλαμίνη και αντιανταμίδη είναι υπεύθυνες για την καλή μας διάθεση και στο να είμαστε φορτισμένοι με θετική ενέργεια.Η αλοιφή κακάο είναι ιδανική για την παρασκευή γλυκών σοκολάτας που δεν χρειάζονται ψήσιμο . Επίσης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βούτυρο κακάο η άλλο έλαιο, καθώς οι κόκκοι κακάο είναι αλεσμένοι ολόκληροι και διατηρούν...
Η γλυκόριζα είναι η ρίζα του φυτού Glycyrrhiza glabra. Είναι ένα είδος φυτού από την οικογένεια των οσπρίων, που διανέμεται στη Νότια Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, έχει μακρά ιστορία στον ασιατικό πολιτισμό, αναπτύσσεται καλύτερα στις κοιλάδες της Ινδίας, του Ιράν, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Η γλυκόριζα έχει διαφορετική γλυκύτητα από τη ζάχαρη και αφήνει μια γλυκιά επίγευση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Οδηγιές Χρήσης:
Από 1 έως 5 γραμμάρια ανά ημέρα σκόνη γλυκόριζας διαλυμένη σε ζεστό νερό.
Συστατικά:
Γλυκόριζα σε Σκόνη*
* από βιολογική παραγωγή
Το Lucuma είναι πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Έχει άφθονη περιεκτικότητα σε βητα-καροτίνη, νιασίνη, σίδηρο και σημαντικά επίπεδα ασβεστίου και φώσφορου. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να χάσουν λίπος μέσω χαμηλής θερμιδικής δίαιτας, αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβήτη ή θέλουν να προσδώσουν γλυκύτητα με αυξημένη θρεπτική αξία. Η γεύση του είναι γλυκιά και κρεμώδης ενώ θυμίζει σφένδαμο.Η φυσική γλυκύτητα και ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης (GI 25) το κάνουν άριστο εναλλακτικό γλυκαντικό που απελευθερώνει ενέργεια αργά χωρίς να προκαλεί απότομη αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Οδηγιές Χρήσης:
Η σκόνη Lucuma μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε ρόφημα, smoothie κ.α.
Η σκόνη Μεσκίτη είναι το χαρούπι της Αμερικής! Προσθέτει βάθος και αναδεικνύει οποιαδήποτε συνταγή, αλμυρή ή γλυκιά. Έχει πικάντικη, γλυκιά, καρυδένια γεύση που θυμίζει καραμέλα και ινδική καρύδα αλλά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI 25). Προέρχεται από ώριμους λοβούς σπόρων του δέντρου Mesquite οι οποίοι αποξηραίνονται και αλέθονται μέχρι να γίνουν ένα λεπτής υφής άλευρο.Το πιο σημαντικό, η σκόνη Μεσκίτη περιέχει καλές ποσότητες μετάλλων, ιχνοστοιχείων, βιοδιαθέσιμης πρωτεΐνης, αμονοξέων, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Λόγω των θρεπτικών στοιχείων που περιέχει θεωρείται πως ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει αντιμυκητιακές ιδιότητες, καθαρισμό του πεπτικού συστήματος, αποτροπή πονοκεφάλων και ημικρανιών.Ο Μεσκίτης δεν περιέχει...
Η μαγιά βιολογικής τροφής μας είναι ανενεργή μαγιά που στεγνώνει και έχει τη μορφή νιφάδων. Έχει γεύση σαν συνδυασμό ξηρών καρπών, τυριών και κρέμας. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Η μαγιά τροφίμων είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο συμπλήρωμα στο μενού για χορτοφάγους και vegans. Περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ. Οδηγιές Χρήσης: Προσθέστε δύο κουταλιές της διατροφικής μαγιάς σε χυμό φρούτων ή λαχανικών, smoothie, πρωτεϊνικό κούνημα, γάλα ή νερό. Είναι κατάλληλο ως πρόσθετο σε διάφορες συνταγές, αλλά δεν συνιστάται να το ζεσταίνετε. Συστατικά: μαγιά *, αλεύρι σίτου *, θαλασσινό αλάτι * από βιολογική παραγωγή Ενέργεια (kJ/kcal) 1434/342 Λιπαρά(g) 6 - εκ των οποίων...
Το κακάο έχει ωφέλιμες ιδιότητες για τον οργανισμό και του προσφέρει ό,τι και η σοκολάτα, αλλά χωρίς να τον επιβαρύνει εξαιτίας της ζάχαρης.Η ωφελιμότητα που παρουσιάζει το κακάο για τον ανθρώπινο οργανισμό έχει αποδειχθεί από πολλές παλιές και νέες μελέτες, οι οποίες μάλιστα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το κακάο περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά από ό,τι το κόκκινο κρασί, αλλά και από μερικά φρούτα που είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, όπως το ρόδι και τα μύρτιλλα.Το κακάο παρουσιάζει υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή και προκυανίδες, που μπλοκάρουν τη δράση των ελευθέρων ριζών, η οποία ευθύνεται για τη γήρανση και προκαλεί...